Nieuwe collectie Mesauda Milano Brushes

Mesauda Milano Make-Up Brushes: de nieuwe collectie!

Geplaatst in: Mis Het Niet

Mesauda Milano heeft een nieuwe collectie kwasten uitgebracht. Ze zijn een lust voor het oog! Ze hebben een luxe uitstraling, zijn van zeer goede kwaliteit en …, niet onbelangrijk, ze zijn zeer betaalbaar!

 

Waarvan zijn de kwasten gemaakt?

De kwasten zijn gemaakt van antimicrobieel behandelde synthetische vezels, een anticorrosief verbindingsstuk van verchroomd koper en een berkenhouten handvat voorzien van 6 of 7 lagen beschermende lak.

 

Welke kwasten zitten er in de nieuwe collectie?

We stellen 6 van de in totaal 20 nieuwe kwasten aan je voor.

1 Flat Concealer Brush

Dit platte concealerkwastje is, dankzij zijn compacte vorm en afgeronde punt, ideaal om vloeibare en crème concealer onder de ogen aan te brengen om blauwe/donkere kringen te comoufleren, evenals onvolkomenheden zoals roodheid, donkere vlekjes en onzuiverheden. De kwast is ook perfect voor snelle touch-ups gedurende de dag.

 

2 Flat Foundation Brush

Deze platte concealerkwast is dankzij de taps toelopende vorm, ideaal om foundation gelijkmatig over de neus, wangen, kin, voorhoofd, enz. te verdelen.

 

3 Angled Blush Brush

Deze schuin gesneden blushkwast leent zich uitstekend voor het aanbrengen en blenden van blush in poeder- en crèmevorm. De schuin gesneden haren kunnen nauwkeurig de vorm van het jukbeen volgen voor een prachtig gedefinieerd, gelijkmatig en professioneel resultaat. Deze kwast is zeker ook geschikt voor het maken van contouren en voor het aanbrengen van highlighter en bronzer.

 

4 Eyeliner Definer Brush

Dit schuin gesneden eyelinerkwastje leent zich uitstekend voor het zeer precies aanbrengen van eyeliner in gel- en crèmevorm langs de wimperrand. Dankzij de schuin afgesneden tip kun je, van buiten naar binnen toe, heel strak langs de wimperrand een dunne of dikke lijn eyeliner trekken. Ook het zetten van een  ‘winged liner’ verloopt soepel met dit kwastje.

Het kwastje kan ook worden gebruikt voor het blenden van een langs de wimperrand aangebracht oogpotloodlijntje, het aanbrengen van een oogschaduwlijntje langs de wimperrand, of om te spelen met elegante combinaties van oogpotlood- en oogschaduwlijntjes.

Met dit schuin gesneden eyeliner kwastje kun je ook uitstekend je wenkbrauwen bijtekenen en opvullen met wenkbrauwproducten in crème- en poedervorm.

 

5 Medium Eye Shader Brush

Dit medium ogenschaduwkwastje is ideaal voor het gelijkmatig aanbrengen en blenden van oogschaduw en poeder over het hele ooglid.

 

6 Classic Powder Brush

Deze poederkwast is perfect voor het aanbrengen van losse en compacte poeders. Het zet de make-up vast en zorgt voor een lichte en gladde afwerking. Als je het poeder met gelijkmatige cirkelvormige bewegingen aanbrengt, krijg je een onberispelijk en glad resultaat.

 

Bezoek de afdeling Brushes in onze webshop, als je alle kwasten van de nieuwe collectie wilt bekijken.