Mesauda Milano Lip Cocoon lippenbalsems

Lip Cocoon: lippenbalsem voor alle smaken

Geplaatst in: Mis Het Niet

Het creëren van een kleurrijke lipmake-up heeft nog meer smaken gekregen met de lippenbalsems van de Lip Cocoon collectie van Mesauda Milano. Het zijn de nieuwe bondgenoten voor het voeden van de lippen, waardoor ze extreem zacht en delicaat glanzend en gepigmenteerd blijven. Leer de Lip Cocoon lippenbalsems beter kennen en je kunt niet meer zonder!

 

Kleur

Allereerst: wat is Lip Cocoon? Het is een een super hydraterende lippenbalsem die, net als een rijke olie, aangenaam over de lippen glijdt en smelt, ontworpen om de lippen langdurig zacht te maken. Tevens is het verrijkt met pigmenten die een sluier van kleur op de lippen achterlaat. De looks die je met de gekleurde lippenbalsems kunt creëren zijn talrijk.

 

Lip Cocoon gebruiken voor je look

Dankzij hun ‘easy-to-use’ applicator voor onderweg, zijn de Lip Cocoon lippenbalsems onmisbaar voor mensen die snel last hebben van droge lippen. Door hun doorzichtige finish zijn ze ook perfect op zichzelf te dragen als je een ‘make-up-no make-up’ wilt die ook de lippen hydrateert. Of in combinatie met je favoriete lippenstift voor een meer intense make-up met een aangenaam omhullend gevoel. Het gebruik van Lip Cocoon is even talrijk als de beschikbare kleuren: van fuchsia tot koraalrood, van bordeauxrood tot tijdloos nude, elke lippenbalsem is uniek en perfect om je looks tot leven te brengen!

 

Kleur en geur

De Lip Cocoons voeden niet alleen de lippen, elke kleur heeft zijn eigen aangename geur. Je kunt kiezen uit:

  • Coco Boom: een warme, nude caramel tint met een fris kokosaroma, glanzende afwerking en een gemiddelde dekking.
  • Vanilla Me: een romantische en nooit saaie natuurlijke roze tint met een delicaat vanillearoma, glanzende afwerking en een lage dekking.
  • Strawberry Yummy: een grappige, energieke fuchsia-tint met een heerlijk aardbeienaroma, glanzende afwerking en een hoge dekking.
  • Apri Cute: een gedurfde, levendige koraaltint met een sappig abrikozenaroma, glanzende afwerking en een gemiddelde dekking.
  • Berry Kiss: een glamoureuze, extraverte bordeauxrode tint met een onmiskenbaar bramenaroma, glanzende afwerking en een lage dekking.

 

Wat is jouw favoriete kleur en geur?