Mascara’s die je wimpers verlengen

Mascara’s die je wimpers verlengen

Geplaatst in: Make-Up & Meer

Wimpers beschermen de ogen net zoals een mooie hoed met brede rand het gezichtsvermogen beschermt tegen een intense lichtbron. Omdat ze heel dicht bij de ogen zitten, is het belangrijk om voor ze te zorgen door een veilige en hoogwaardige mascara te gebruiken die je wimpers niet alleen mooi maken en verlengen, maar ook sterk!

 

Er zijn echt veel ideale bondgenoten: allereerst de mascara’s met een ‘valse wimpers’ effect die de wimpers volumineus, gekruld en extra lang maken. Hier is een selectie van de beste mascara’s van Mesauda Milano: kies degene die je prefereert en geef je look vorm.

 

Theatrale wimpers met volumineuze mascara

Geef je de voorkeur aan een diepe en intense look, perfect gekrulde wimpers, overdreven lengte of een spectaculair volume?

Je hoeft niet meer te kiezen, met de mascara Wonder Lash bouw je stap voor stap je wimpers op zonder ze te verzwaren of te beschadigen dankzij de romige formule op basis van panthenol.

 

Lange wimpers met mascara met een panoramisch effect

Een curving mascara die direct volume geeft, de kleur intens maakt en de wimpers vormt voor een 360 °-effect.

Zoek niet verder. De mascara Lash Artist geeft vorm aan elke individuele wimper. Door de speciale textuur zijn de wimpers elastisch, gekamd, gekruld en perfect van elkaar gescheiden. Het kenmerk dat deze mascara onderscheidt is de ergonomische applicator die is ontworpen om een ​​optimale afzetting van de wortel tot de punt te garanderen, waardoor een ongelooflijk panoramisch effect wordt verkregen.

 

Gekrulde wimpers met mascara shaping

Een curving mascara die de wimpers een diepe, zwarte kleur geeft en de ogen accentueert zonder ze te zwaar te maken met teveel make-up.

Die mascara is er voor je. Curvy Lash is een hi-tech curving mascara met een unieke applicator die de look intenser maakt en een verfijnd effect geeft. Met deze mascara worden de wimpers direct flexibel en elastisch en zijn ze gecoat  in een diepe, zeer verleidelijke zwarte kleur. Het delicate effect dat je met deze mascara krijgt, geeft je onmiddellijk een elegante uitstraling en accentueert de ogen zonder ze te zwaar te maken met teveel make-up.

 

Welke mascara past bij jou?