• Waarmee kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op: bel of mail ons

Mobiel

+31 (0)6 12 28 67 66

Op werkdagen zijn wij van 9.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar.

E-mail

info@myperfectlook.nl

In de regel beantwoorden wij email binnen 2 werkdagen.

Kantooradres

My Perfect Look

Nassaustraat 12
3286 AN Klaaswaal

Bedrijfsgegevens

KvKnr: 61438642
Rekeningnr: NL83INGB0006687743
BTWnr: NL 001632447B58

Terms & Privacy

We willen eigenlijk niet over onszelf uitweiden. Alleen dat we al meer dan 30 jaar in de beauty-industrie werken, we geen ‘jonkies’ meer zijn (rond de 50, dus ook niet oud) en we, door de ervaring die we in de afgelopen 30 jaar in de beauty-industrie hebben opgedaan, goed weten waar we het over hebben.

Waar we liever over willen vertellen zijn de merken die wij op myperfectlook.nl vertegenwoordigen: Mesauda Milano en Belnatur.

Mesauda Milano heeft een zeer uitgebreid make-up assortiment en voorziet ook in nagelverzorgingsproducten en nagellak.
Belnatur heeft een zeer uitgebreid huidverzorgingassortiment.

 

Waarom willen wij Mesauda Milano en Belnatur aan de man, of liever gezegd, aan de vrouw van elke leeftijd brengen? Daar kunnen we kort over zijn; wij geloven écht in die merken.

 

Mesauda Milano

Wat wij van Mesauda Milano zo mooi vinden is dat je voor een zeer betaalbare prijs een echt fantastische make-up kunt creëeren, welke huidtint je ook hebt. De keuze aan kleuren, of het nou gaat om concealers, foundations, oogschaduw, lipsticks, enz., is veelzijdig en de kleuren zijn prachtig. En de producten doen hun werk ook écht! Concealers en foundations dekken uitstekend en verbergen echt donkere kringen en kleine imperfecties, long lasting lipsticks zijn echt long lasting, waterproof is echt waterproof… enz. Kortom, het zijn prachtige make-up producten voor een zeer betaalbare prijs en bovendien zijn ze allemaal parabeenvrij.

Ook de nagelverzorgingsproducten van Mesauda Milano doen hun werk. De nagellak omvat in totaal 64 kleuren die 7 dagen onberispelijk en glanzend blijft zitten. Alle nagelverzorgingsproducten en nagellak zijn vrij van kamfer, dibutylftalaat, tolueen, formaldehyde en formaldehydehars.

 

Belnatur

Wat wij van Belnatur mooi vinden is dat de producten ingrediënten van natuurlijke oorsprong (planten en de zee) bevatten en voorzien in de behoefte van nagenoeg alle huidtypen. Zoals de droge, vochtarme, gecombineerde of gevoelige huid. Maar ook specifieke huidproblemen aanpakken, zoals een vette huid met 1e graad acne, of een (voortijdig) verouderde huid. Eerlijkheidshalve moeten we wel melden dat de Belnaturproducten niet goedkoop zijn. Maar onze overtuiging is dat met de Belnaturproducten bij een juist en structureel gebruik, resultaten te behalen zijn op het gebied van huidverbetering en het vertragen van (voortijdige) huidverouding.

 

Misschien tot ziens

We hopen natuurlijk dat je na het lezen van ons verhaal enthousiast bent geworden en we je als klant kunnen verwelkomen. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we die graag. Ons mobiele nummer en e-mailadres vind je bovenaan deze pagina.

Misschien tot ziens!

 

Met de vriendelijke groeten van,

Team