Zomertrend 2020 - Wetlook Lips

Zomertrend 2020: Wetlook Lips!

Wat lippen betreft gaan we deze zomer voor de wetlook. Wat is meer intrigerend dan lippen die door water lijken te zijn aangeraakt? En wat maakt lipmake-up tegelijkertijd delicaat en verfijnd? Er is maar één antwoord: lipgloss! Je kunt ‘m zo dragen of 'm combineren met je favoriete lipstick, net waar jij zin in hebt. Het enige dat belangrijk is? Glans! En veel ook.

 

Verfijnde of sterke uitstraling?

De lipgloss combineert met verschillende stijlen en kan door zijn glanzende touch een look veranderen. Bijvoorbeeld:

Een met precisie aangebrachte transparante of nud-kleurige lipgloss maakt je ‘No-make-up make-up’ look compleet. Maar het kan ook een sterke look benadrukken wanneer je lipgloss combineert met je favoriete lipstick, waardoor je lippen intensiteit en sensualiteit uitstralen.

Gekleurde lipglosses kunnen worden gebruikt voor een make-up voor naar je werk, boodschappen doen, na je werk een aperitief te gaan drinken, een avondje uit, enz.

Kortom, ze zijn ideaal voor een elegante, klassieke of intense, sensuele lipmake-up, net zoals Extreme Gloss van Mesauda Milano; de lipgloss met een long lasting ultra glanzend effect, die met zijn 8 kleuren een maximale veelzijdigheid biedt.

 

Extreme Gloss is een parabeenvrije lipgloss met een explosieve glans. De delicate en spiegelachtige formule verzacht, hydrateert en volumiseert de lippen in één beweging, dankzij de kostbare actieve ingrediënten. Het polymeernetwerk creëert een patina die de lippen omhult met een hoogglanzend effect. De lippen zien er onmiddellijk mooier uit, multidimensionaal, met een sprankelende sluier.

Extreme Gloss bevat Jojoba-olie en granaatappelbloemextract en heeft een frisse vanille geur. Met de speciale applicator kan je de juiste hoeveelheid product aanbrengen.

 

Bekijk de  presentatie van de 8 kleuren Extreme Gloss door @theladyxoxo.

 

Met of zonder lipstick?

Of je stijl nu een combinatie van lipstick en lipgloss is of alleen een sluier van lipgloss, het eindresultaat is perfect als het harmonieert met al je make-up.

 

Hieronder presenteren we enkele van de manieren om je lippen te benadrukken met lipgloss: één met lipstick en één zonder lipstick.

 

Lipstick is ondoorzichtig, egaliseert de kleur van de lippen en verbergt kleine onvolkomenheden. Als het nodig is om de lippen meer volume te geven, kun je na het aanbrengen van je lipstick in het midden van de onderlip, de transparante versie van de lipgloss of een lipgloss in de tint van de lipstick aanbrengen. Hierdoor zal het glanzende deel van de lipgloss waar je die hebt aangebracht, met licht gaan spelen, waardoor een direct zichtbaar driedimensionaal effect ontstaat.

Als de combinatie van lipstick en lipgloss niets voor jou is, kun je een extra long lasting look creëren met alleen de lipgloss. Bereid de lippen voor met een scrub en bevochtig ze met cacaoboter tot het volledig is opgenomen. Kies de lipgloss in de kleur die het beste bij je look en teint past en breng het aan om je lippen bij elke gelegenheid, zowel overdag als in de avond, een extra long lasting glanzend effect te geven. Het eindresultaat zal fascinerend en ultra glossy zijn.

 

Tip
 Breng Extreme Gloss op de oogleden aan om een ​​heel bijzondere wetlook oogmake-up te creëren.