Mesauda Milano Lip Cocoon lippenbalsem

Verlaag de kans op droge lippen met een lippenbalsem

Geplaatst in: Beauty Gids

Als door (extreme) kou, (gure) wind, lage luchtvochtigheid (droge lucht), (felle) zon en ook door centrale verwarming of airconditioning, je lippen droog beginnen aan te voelen, is het beter om meteen bescherming te zoeken. De voorzorgsmaatregel om de kans op droge lippen te verlagen is heel eenvoudig in de praktijk te brengen.

 

Hydratatie, kleur en geur met lippenbalsem

Een voorzorgsmaatregel om de kans op droge lippen te verlagen, is door je lippen maximaal te hydrateren met een lippenbalsem met een hoog voedend vermogen. De Lip Cocoon lippenbalsems van Mesauda Milano zijn hiervoor ideaal. Het zijn super hydraterende lippenbalsems die, net als een rijke olie, aangenaam over de lippen glijden en smelten, ontworpen om de lippen langdurig zacht en soepel te houden.

 

Maar dat is nog niet alles! De Lip Cocoons voeden niet alleen de lippen, ze zijn tevens verrijkt met pigmenten die een sluier van kleur op de lippen achterlaten. De 5 verkrijgbare kleuren van de Lip Cocoons gaan van fuchsia tot koraalrood, van bordeauxrood tot tijdloos nude én elke kleur heeft zijn eigen aangename geur.
Elke Lip Cocoon is uniek en perfect om de kans op droge lippen te verlagen en toch je looks tot leven te brengen!

 

Heb je al droge, schrale lippen?

Heb je al droge lippen waarop schilfertjes (velletjes) zijn ontstaan? Of branderige schrale lippen waarin zich scheurtjes (kloofjes) hebben gevormd? Dan zijn meer maatregelen nodig om je lippen weer in een goede conditie te brengen. Het artikel Droge, schrale lippen: Hoe verhelp en voorkom je ze vertelt je hier meer over.